perjantai 14. marraskuuta 2014

Laura Marie

Kuka olen ja mistä tulen? 


Olen vuonna -96 syntynyt Ammattikoulun opiskelija. Kuten ensimmäisessä postauksessani mainitsin; olen kirjoittanut blogeja jo muutamia vuosia. Rakastan kirjoittamista, piirtämistä, maalaamista, lukemista, videopelejen pelaamista, kavereiden kanssa ulkona käymistä, kahvin juomista ja ihan vain tv:n ääreen jämähtämistä hyvän sarjamaratonin kera. Blogissani aion vain löpistä turhia, julkaista piirrosteni kuvia, kertoa maailmaamullistavista ajatuksistani, ehkä antaa neuvoja, joita et oikeasti tule tosielämässäsi koskaan tarvitsemaan ja vain viihdyttää teitä (itseäni) jakamalla kuvia. Nyt on ihan hyvä hetki aloittaa viimeisimmästä.


Kuva parin kuukauden takaa. Uskomatonta, että silloin oli vielä noin kaunista ja oli päiviä kun ulkona selvisi ilman takkia. Kerron vähän lisää itsestäni ja suhteestani vuodenaikoihin. Koko myrskyisän varhaisteini-ikäni inhosin kaikkia vuodenaikoja paitsi tietenkin kesää. Oikeastaan vasta viime- ja tänävuonna olen oppinut arvostamaan jokaisen vuodenajan omanlaista kauneutta. Syksyn värejä ja niitä jokseenkin lämpimiä päiviä, talven kauniita lumimaisemia ja sitä kylmyyttä, jonka jälkeen on ihana käpertyä sisälle kahvikupillisen ääreen. Kevään ... no selvä, keväässä ei ole mitään hyvää ennen kun  ollaan loppukevään ja niin lämipien päivien puolella, ettei tarvitse paksuja takkeja ja kolmia villasukkia. Kesän hohto taas on hieman mennyt iän myötä. Rakastan edelleen lämmintä, mutta aurinko polttaa kalmankalpeaa ihoani vähän liiaksi ja liian kuumalla ottaa vaan päähän.  Huomasin juuri, että olen tainnut kääntyä puolessatoistavuodessa syys- ja talvi-ihmiseksi, hmmm... 

Nojuu, ehkä tämä hieman epäselkeä, turhien selvennysten täyttämä, Minä -postaus on tullut tiensä päätökseen. Tosin lisään teille vielä kuvan kynttilöistä ja kupillisesta glögiä, koska kynttilöitä ja glögiä ei voi koskaan olla liikaa näin marraskuussa! (eikä saa unohtaa tuota tärkeää mandariinia)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti